Allergenenvrij

Video Fallback

Koken zonder allergenen

Allergenen krijgen steeds meer aandacht sinds de aangescherpte Europese wetgeving. Met name de de vraag naar gluten- en lactosevrije gerechten groeit. Deze en de overige speciale dieetwensen hebben een enorme impact op de drukke keuken. Echter is het heel belangrijk om hier als chef-kok op in te spelen en je gasten te verzekeren dat ze met een gerust hart bij je kunnen eten. Drie tips: Breng je allergenen per receptuur in kaart, richt je menukaart in met allergenenvrije opties en communiceer met je gasten over de wensen en mogelijkheden.

Allergenenvrije basisproducten
Met de toenemende aandacht voor allergenen, groeit ook het aanbod van basisproducten zonder allergenen. Kwalitatieve alternatieven, geschikt voor iedereen. C’est Ça sauzen speelt perfect in op de groeiende vraag naar dit soort producten en biedt daarom een serie kwalitatieve bassisauzen, vrij van allergenen. Met de Witte Basissaus en Bruine Bassissaus in je mise-en-place ben je uitstekend voorbereid op alle speciale verzoeken en kun je iedere gast bedienen.

Vraag een gratis sample aan
Vraag nu een sample aan!