Plantaardig

Video Fallback

Is jouw menukaart al plant-based proof?

De populariteit van plant-based gerechten is de afgelopen jaren flink toegenomen. Minder vlees wordt steeds meer een gewoonte; niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je marge. De wens om beter om te gaan met onze planeet zorgt voor een toenemend aantal flexitariërs. Vegetarische en veganistische gerechten gaan dus vaak ook hand in hand met het thema duurzaamheid. Groenten spelen steeds vaker de hoofdrol.

Ook in sauzen zijn er ontwikkelingen als het gaat om sauzen van plantaardige oorsprong. Door een uitgekiende toepassing van umami, gewonnen uit groenten en paddenstoelen, hebben we de sauzen van C’est Ça namelijk een krachtige smaak kunnen meegeven die dezelfde smaakbeleving geeft als een traditioneel getrokken fond. Hiermee bieden we jou als chef-kok culinaire gemaksproducten die uitstekend te combineren zijn met groenten en vegetarische alternatieven.

Wat dacht je van een champignonsaus met oesterzwam en bloemkoolsteak? Of een pepersaus met portobello en linzen. Vegetarische recepturen die zo smaakvol zijn dat de gast het vlees niet eens zal missen!

Probeer nu onze sauzen
Probeer nu onze sauzen!